Item A Verkoop_catalogi_en_folders

Design- meubelcatalogi en folders.
VERNIEUWD KIJKEN DUS!

Dirk de Wit (1948)

Beste belangstellenden,

Mijn 40 jarige boekenbestand wordt te koop aangeboden. De prijzen zijn bepaald door de huidige marktwaarden en de staat waarin de boeken en  affiches verkeren.

U kunt rechtstreeks kopen via dwdesign@bart.nl
of bellen met 06-17888994 (zondag en maandag gesloten) Alleen per e-mail bereikbaar.

Reservering zijn in de kleur groen aangeduid.

Rood staat voor verkocht en is omlijnd met en rode stippellijn. Als u de moeite neemt om naar dit overzicht te kijken, raad ik u aan dit tot de laatste bladzijden te doen. 

 

Oranje staat voor een aanbiedingen.

Geel staat voor speciale aanbiedingen.

Donkerblauw is standaard.

Nieuwe aanvullingen staan her en der. Via www.marktplaats.nl kunt ook kennis maken met selectie van affiches, boeken, design- gebruiksvoorwerpen en Wendingen. Voor het actuele nieuws kijk dan altijd via www.dirkdewit-design.nl op de website. Nieuw zijn de interviews van mijn vriend Ir. Cor de Wit terug te vinden via de start pagina onder de kop Terugblik o.a met architect H.Th Wijdeveld.

Aankoopvoorwaarden

Via een e-mail kunt u uw gewenste artikel laten vastleggen als zijnde verkocht (natuurlijk alleen als beide partijen het eens zijn over de prijs). Voor alle artikelen die per bieding worden verkocht geldt dat de hoogste bieder de toekomstige eigenaar wordt, ofschoon ik mij het recht voorbehoud, ook op een lager bod in te gaan. Meestal staat het betreffende artikel een aantal weken op marktplaats en op de website van studio HD Arnhem tot datum van verkoop en soms ook als herinnering.

Alle door studio HD te koop aangeboden artikelen zijn voorzien van reserveringsnummer. Na afspraak komt u binnen de gestelde termijn van 1 á 2 weken het door u aangekochte exemplaar halen en contant betalen. In principe bewaar ik uw aangekochte noviteit 3 maanden na aankoop indien u 25 % heeft overgemaakt op de ING rekening van Dirk de Wit Design.

Affiches en Wendingen worden liefst niet verzonden ivm de kwetsbaarheid en dienen op afspraak gehaald te worden in Arnhem. Mocht u het risico toch willen nemen dan wordt het affiche opgerolde en in een kartonnen koker aangetekend verzonden binnen Nederland voor €12,50. Voor het buitenland berekend studio HD een toeslag (afhankelijk van het land). Bereikbaar via mijn website www.dirkdewit-design.nl kijk eerst bij eerste indruk rechtsboven.

Stel dat u een aantal kunst- en designboeken of design gebruiksvoorwerpen heeft die van voor 1990 zijn en die u niet meer gebruikt en misschien wel zou willen verkopen, maar u heeft geen zin in de rompslomp die dit met zich mee brengt, vraag dan een vrijblijvende offerte bij ondergetekende aan. Het aardige van deze digitale tijd is dat u mijn activiteiten via het internet op de voet kunt volgen.

Veel kijkplezier, is getekend
Dirk de Wit de ware liefhebber.