CATALOGUS OVER HET MAANDBLAD WENDINGEN 1982 BIEDEN VANAF € 29,- + Verzendkosten

Catalogus over het MAANDBLAD WENDINGEN 1982

 

 

Dit bijzondere boekje over WENDINGEN is in 1982 verschenen in het Italiaans naar aanleiding van een tentoonstelling over het genoemd maandblad. Tekst G. Fanelli en Wim de Wit. WENDINGEN 1918-1931.

 

 

Documenti dell’arte olandese del > Novecento. Firenze, Pal. Medici-Riccardi, 1982.

 

 

In voorwoord van dit boekje over het MAANDBLAD WENDINGEN, begint de DE GEESTELIJKE VADER archtitect HTh Wijdeveld met volgende zin: Miljoenen en miljoenen mensen zijn er aan gewent te vernemen, dat de mensheid tweeduizend jaar geleden met de komst van het Christendom niet alleen een keerpunt in de geschiedenis beleefden, maar ook haar groeiproces afsloot met, kort gezegd: geboorte, leven dood, hel, hemel.

 

 

Wie Wijdeveld heeft bestudeerd weet dat hij een man was met lange zinnen en op zijn honderste verjaardag een boek uitgaf met als titel “MIJN EERSTE EEUW”. In deze museum catalogus staan vele WENDINGEN in kleur en zwart wit fotos afgebeeld.

 

 

Kopie van Nederlandse vertaling voor een meerprijs van €5= mogelijk.

 

 

Het boek heeft een afmeting van 21.5 X 23 cm en telt 151 bladzijden en is hoofdzakelijk uitgevoerd in zwart wit foto met een toevoeging van 7 kleuren foto’s. ‘Het is aanwinst voor WENDINGEN liefhebbers. Zeker nu studio HD een kopie van de Italiaanse tekst in het Nederlands toevoegt. Verkeerd in goede conditie, behoudens dat de omslag wat is verkleurd.

 

 

Code 2603DW15 Bieden vanaf € 29.- + verzendkosten aangetekend ophalen op afspraak kan natuurlijk altijd, vele zijn al voorgegaan in de afgelopen periode van 7 jaar.

 

 

Kopie van Nederlandse vertaling voor een meerprijs van €5,- mogelijk.