DR. H.P. Berlage : OVER STIJL IN BOUW- EN MEUBELKUNST. DERDE DRUK ROTTERDAM 1917.

Bijna 100 jaar. Dit boek van DR. H.P. Berlage : OVER STIJL IN BOUW- EN MEUBELKUNST. DERDE DRUK ROTTERDAM 1917.

 

MET 38 REPRODUCTIES NAAR TEEKENINGEN VAN DEN SCHRIJVER EN 50 AFBEELDINGEN NAAR FOTO’S. UITGEGEVEN BIJ; W.L. & J. BRUSSE’S UITGEVERMAATSCHAPPIJ.

 

Dit boekje is niet geschreven voor vakgenooten, maar voor hen die bij de stijgende belangstelling in Bouw- en meubelkunst een aanwijzing tot kennis van stijl en zijn ontwikkeling wenschelijk achten. Bij dezen derden druk zijn een vijftigtal afbeeldingen gevoegd, ter verduidelijking van den tekst en aanvulling der geteekende voorstellingen. Aldus DR. H.P.B

Het boek heeft een afmeting van 19½ X 25½ cm en telt 143 blz met genoemde foto’s en tekeningen. Verkeerd gezien de leeftijd van bijna 100 jaar in een redelijke staat. Her en der een scheurtje en verkleuring van de bladzijden.

Code 1809DW15B. Bieden vanaf € 49= redelijke staat.+ €9 verzendkosten. Voor het buitenland berekend studio HD een oplag bij verzending. Op afspraak kan het boek ook gehaald worden.

Kijk ook via het hoofdmenu bij diverse Noviteiten ITEM 3 vanaf week 40 vernieuwd. Bordevol nieuwe boeken over 100 architectuur.