WENDINGEN 1930 2 Van Nelle’s Fabrieken.

KIJK VOOR MEER WENDINGEN VIA HET HOOFDMENU

LINKSBOVEN  BIJ  HET MAANDBLAD WENDINGEN  TE

KOOP VOOR  MEER WENDINGEN TEGEN AANVAARD-

BARE PRIJZEN.

 

WENDINGEN 1930 2 Van Nelle’s Fabrieken.

De voormalige Van Nellefabriek aan de Delfshavense Schie in Rotterdam geldt als een van de voornaamste industriële monumenten in Nederland en behoort sinds juni 2014 tot het UNESCO werelderfgoed.

Wendingen nummer 2 van de elfde serie 1930 en is gewijd aan de architectuur van kantoor en fabrieken van de firma de erven wed. J. van Nelle te Rotterdam.

De architecten waren destijds J.A Brinkman en L.C. van der Vlugt. De inleiding is geschreven door ir. H.T. Zwiers. De omslag is gedrukt naar een tekening van L.C. van der Vlugt.

Het ruim 80 jarige oude maandblad WENDINGEN verkeerd in een goeden staat. Behoudens enkele vlekjes op de omslag de raffiabinding is prima en de prachtige foto’s zijn perfect. Kom vrijblijvend op afspraak kijken in studio HALLO DAAR… in Arnhem.

                             Bieden voor A kwaliteit vanaf € 179=

Bieden voor B kwaliteit €149= ( rug zoals meestal beschadigd ofschoon de raffia binding goed is en de bladen goed bij elkaar houden)

Ook als blokboek te koop (OPLAGE VAN ± 50 STUKS), waar de raffia binding is vervangen door donkerblauw koord en de de omslag is gekartonneerd. In tegenstelling met andere blokboeken heeft deze uitgave wel alle advertenties + een extra bijlage van Vredestijn paars van kleur. Als enige opmerking zit er rechtboven op blz 29 een klein scheurtje (advertentie pagina)

Zeldzame uitgaven Bieden vanaf € 349= kan alleen gehaald worden in studio HD Arnhem.