WENDINGEN 1918 NR. 6 LAUWERIKS, GIDDING, van DOBBENBURGH ontwerp ANROOY Bieden vanaf € 195,-

WENDINGEN 1918 6 OPLAGE ± 650. Bouwkundige ontwerpen van architect C.J. Blaauw, beeldhouwkunst door Jan Wils, schoorsteenstuk van Roland Holst, tapijtontwerpen van Jaap Giddink, meubelontwerpen van O van Tussenbroek. Omslag van Aart van Dobbenburgh naar ontwerp van H.A. van Anrooy. Totaal 22 bladzijden waarvan 6 blz. met adverteerders en in het totaal 21 reclame advertenties inclusief de binnenzijden van de omslag. Conditie prima, behoudens een klein streepje op de voorzijde en een lichte verkleuring van 100 jarige gebruikte papier aan de binnenzijde. Rechts boven aan de zij twee kleine scheurtjes  aanwezig van circa 7 mm maar vallen buiten de imponerende grafische opmaak.

Code DW.K.02-06.WM Bieden vanaf  € 195,- + €12,50 verzendkosten binnen Nederland voor het buitenland + toeslag. Ofschoon studio HD Arnhem u adviseert de WENDINGEN op afspraak te komen ophalen. Blijf kijken er komen nog veel meer nummers aan bod.

Bijzonder om te vermelden is dat bij dit nummer de raffia binding anders is als bij voorgaande nummers.Architect Wijdeveld is nog zoekende naar de juiste vormgeving. De eerste bladzijde is in hoogte circa ½ korter dan de ander bladzijden, komt wel vaker voor maar de rede moet ik u schuldig blijven. U bent altijd op afspraak vrijblijvend welkom in studio HD Arnhem.