Affiches ZELDZAAM en bijzonder voor nu en later.

Beste belangstellenden, welkom op de website van studio HD

Arnhem. Affiches over architectuur, design, theater en toneel

behoren tot één van de specialiteiten.U bent vrijblijvend

 op afspraak, welkom in het kleinste moderne

antiquariaat van Nederland. 

 

Modern Antiquariaat: studio HDDirk de Wit  Design Arnhem

Diverse affiches of posters  Design  Bemiddeling.  
U  bent  op  afspraak  altijd  vrijblijvend  welkom in studio HD  Arnhem

Naar verkoop Affiches

KLIK OP DE FOTO VOOR EEN VERGROTING.

AGNES CANTA                                 

Kijk via het hoofdmenu bij affiches: onder “kijk meer” zult u circa 200 affiches kunnen bekijken in een willekeurige volgorde. De onderwerpen bestaan uit: architectuur, dans, diverse, design in de breedste zin van het woord, glaskunst, kunst en toneel.

Door op de getoonde foto’s te klikken worden ze vergroot afgebeeld. klik op grijze i daar staat een summiere verantwoording van het onderwerp, de ontwerpers afmeting en de prijs. Studio HD gaat altijd uit van een basisprijs uitgedrukt in bieden vanaf. 

    Komt u een rood kader tegen, betekend dat het betreffende affiche verkocht is.      Komt u een groene tekst tegen dan is het een reservering.     Paars staat voor een nieuwe toevoeging.      Geel staat voor aanbieding.

Studio HD is één van de kleinste moderne antiquariaten van Nederland, daarmee wil ik zeggen dat het mensenwerk is en blijft. Het kan voorkomen dat een reservering te laat van de groene tekst wordt voorzien. Bij voorbaat mijn excuus. Alle genoemde prijzen zijn gebaseerd op de huidige marktwaarde. Studio HD behoud zich het recht voor, om in bepaalde omstandigheden in te gaan op lager bod.

    Bij reservering langer dan 7 werkdagen vraagt studio HD om een aanbetaling van 25% of een nader overeengekomen bedrag.

Verzendkosten staan meestal genoemd en zijn voor de koper. De verzending vindt pas plaats als de totale kosten zijn overgemaakt. Soms worden advertenties niet verzonden en dienen  op afspraak gehaald te worden in studio HD Arnhem en contant betaald te worden. Correspondentie bij voorkeur via uw eigen e-mail adres.

 Vriendelijke groet,

Dirk de Wit.