Diversen

Via het hoofdmenu krijgt u een indruk van de specialiteiten van studio HD Arnhem.  Op afspraak bent u van harte welkom, groet Dirk de Wit. tel. 07-17888994 of per e-mail dwdesign@bart.nl

Nog te koop een litho van Corneille uit 1963  en gesigneerd

Modern Antiquariaat:     studiHD Arnhem .                 

website: www.dirkdewit-design.nl                                                       e-mail: dwdesign@bart.nl  

Van harte welkom, op de

website van het kleinste

antiquariaat van Nederland.

 

Ga naar verkoop Diversen

 

Klik op de afbeeldingen

 

Toegepaste kunst: kijk via het hoofdmenu bij Diversen                

 

 

KLEDERDRACHT “STOEL” 

Kijk bij DESIGN-MEUBELEN

Kijk bij eerste indruk 

Ontwerp Marian Duijvestijn 2009

Blijf kijken net “nieuw” in de collectie van de affiches! Kijken dus en wacht niet te lang met bieden op deze bijzondere affiches. Klik en kijk op de afbeelding voor een vergroting. Soms ziet u de bevestiging in beeld deze zijn in werkelijkheid niet aanwezig.

Beste belangstellende,

Als kennismaking met mijn logo (eerste afb. links boven). Dit is een foto van een Gispen stoeltje (nr. 414 uit 1935) en een affiche (ontwerp Sliggers 1988 met gebruikmaking van een foto van Paul Schuitema uit 1930). Deze afbeeldingen geven een indruk van de verkoop uit eigen bestand. Affiches, boeken folders en designmeubelen uit de 20e eeuw, maar ook hedendaagse kunst, en kunstnijverheid uit genoemde periode is te vinden in studio HD Arnhem. 

De verzameldrang uit het recente verleden heeft geleid tot de aangeboden collectie: Ik kan u verzekeren dat “schatgraven” in uw eigen omgeving tot verrassende resultaten kan leiden. De prijzen zijn bepaald door de huidige marktwaarden en de staat waarin desbetreffende advertenties verkeren.

 

     Reservering is aangeduid met de kleur groen (varieert tussen 3 tot 5 dagen). Het kan voorkomen dat de reservering na bericht eerder wordt beëindigd..    Rood staat voor verkocht De verkochte advertenties indien nog aanwezig worden zoveel mogelijk in zwart-wit afgedrukt. Dit voor de duidelijkheidAlle artikelen in de met kleur oranje staan voor nieuwe noviteiten.

    Geel zijn Kwartaalprijzen extra voordelig, pak uw kans voor een designkoopje.

 

Via www.dirkdewit-design.nl kunt u kennis maken met een wisselende selectie van de advertenties. Deze zijn ook via het hoofdmenu rechtsboven (in het geel) te vinden onder eerste indruk.

Via een e-mail kunt u uw gewenste artikel laten vastleggen als zijnde verkocht (natuurlijk alleen als beide partijen het eens zijn over de prijs). Voor alle artikelen die per bieding worden verkocht, geldt dat de hoogste bieder de toekomstige eigenaar wordt. Ofschoon ik mij het recht voorbehoud ook op een lager bod in te gaan. Meestal staat het betreffende artikel een aantal weken op marktplaats, en soms op ebay en op de website van studio HD Arnhem.

U kunt mij altijd via www.dirkdewit-design.nl vinden.


Op het hoofdmenu staan de diverse hoofdstukken waar u het maandblad Wendingen, affiches, architectuur- en interieurboeken kunt vinden. Onder diverse noviteiten staan diverse items zoals de “op zolder” advertenties. Gewoon leuk om even langs te scrollen. Als u deze genoemde hoofdstukken aanklikt, ziet u een onderverdeling van specialiteiten .

Alle te koop aangeboden artikelen zijn voorzien van reserveringsnummer. Na afspraak komt u binnen de gestelde termijn van circa 21 dagen de door u aangekochte advertentie ophalen en contant betalen. In principe bewaar ik uw aangekochte noviteit 3 maanden. Mits u voor reservering na overleg circa 25% over te maakt op de ING rekening van het moderne antiqariaat studio HD Arnhem. Stel dat bij nader inzien uw resevering niet aan uw verwachting voldoet stort ik de aanbetaling terug. Kom daarom eerst vrijblijvend na afspraak kijken bij studio HD Arnhem. (onder deze naam ook te vinden via Google)

Maandblad Wendingen ( het mooiste maandblad dat ooit in Nederland van 1918 tot 1931 is verschenen) wordt boven de prijs van € 90,- in principe niet verzonden. Dit in verband met de kwetsbaarheid en dienen na afspraak gehaald te worden in studio HD in Arnhem.


Affiches worden opgerolde in een kartonnen koker en aangetekend ver-zonden binnen Nederland voor € 12,50. Ik adviseer u om betreffend affiche te komen halen i.v.m het fijt dat ze vlak en donker bewaard worden.  Neem twee platen karton of en map mee van de betreffend afmeting van uw aangekocht affiche. Kan ook tegen meerpijs in Nederland bij thuis afgeleverd worden. Voor het buitenland berekendstudio HD een nader te bepalen toeslag.

Meubelen, kunst en kostbare goederen dienen altijd na afspraak gehaald te worden.

Bereikbaar via de website www.dirkdewit-design.nl U komt dan gelijk in het hoofdmenu. Maak daar uw keuze uit: Het maandblad Wendingen, affiches, architectuur- en interieurboeken en meubelen. Voor een eerste wisselende indruk kijk dan via het hoofdmenu rechts boven (in het geel aangeduid).

Via Google is maandblad Wendingen Arnhem of studio HD Arnhem ook al voldoende.

Overzicht van de items. Kijk onder hoofdmenu: Maandblad Wendingen,
affiches en architectuurboeken, diverse noviteiten of eerste indruk.

Klik bij de hoofdstukken op de startpagina om u te verbazen over de collectie affiches, boeken, catalogi, folders, goederen en hedendaagse kunst.

Het reserveren blijft mensenwerk en het is natuurlijk mogelijk dat de actualiteit wordt ingehaald door het ontbreken van het woord verkocht. Op voorhand hiervoor mijn excuus.

Op de volgende bladzijden kunt u de getoonde afbeeldingen vergroten door er op te klikken. Soms voorzien van een summiere tekst. Soms staat er een i bij. Dat geeft aan dat er wel een toelichting beschreven staat. De basisprijzen worden soms aangeven via de genoemde items, of via de letters A, B, C. Hieronder staan willekeurig gekozen afbeeldingen die u kunt vergroten door er op te klikken.

 

Klik en kijk.

Stel dat u net als ondergetekende een aantal kunst, designboeken of oude gebruiksvoorwerpen heeft die voor 1980 zijn, en niet meer bij u in gebruikt zijn. Dan is uw design bij studio HD Arnhem in goede handen. Als u zelf geen zin heeft in rompslomp die het verkopen via internet met zich mee brengt. Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ondergetekende. Het aardige van deze digitale tijd is dat u de handel en wandel via het internet kunt volgen. Meubelen, kunst en kostbare voorwerpen blijven in uw bezit tot het moment van verkoop.

Studio HD Arnhem is per telefoon bereikbaar onder nummer 026-3219784 en per e-mail dwdesign@bart.nl

 

Studio HD Arnhem deel van het interieur.

Veel kijkplezier en zegt het voort, was getekend,

Dirk de Wit de ware liefhebber.