Boek :ART DESIGN GRAFFITI MEMPHIS NEO LIMPERG PRIJS 1990 FRANS HAKS

ART DESIGN GRAFFITI MEMPHIS NEOLIMPERG PRIJS

1990 FRANS HAKS

Deze cassette is vervaardigd van een stevig bedrukt karton of liever gezegd het lijkt meer op een doosje. Als u het open doet komt er soort goudkleurig passe-partout te voorschijn. Ook hier is een veelkleurige binnendeksel te zien waaronder een kleine prospectus is opgeborgen en een harmonica vouwblad met zeven foto’s van het Groningse museum naar ontwerp van Mendini. Diagonaal op het achterblad is een transparant envelopje geplakt waar nog twee ansichtkaarten van het museum in zitten. Al met al een mooie herinnering aan een markante museumdirecteur.

Klik op foto’s voor vergroting

  

Dit tijdsdocumentje van 25 jaar geleden zie er goed uit en is compleet, behoudens sporen van sticker die van de voorkant is verwijderd. De afmeting is 22,5 X 24,5 cm.

Uitgave van uitgeverij 010 Rotterdam .De vormgeving is van Swip Stolk, Mikke Bink, het zetwerk IGS Amsterdam. De teksten zijn van : Erik Beenker & Alessandro Mendini.

Code 0401DW16 Bieden vanaf € 24,95 meer mag minder niet + verzendkosten aangetekend. Ophalen in studio HD Arnhem kan op afspraak ook.

Plaats B51